Find us on facebook

Evenementen Brugge

Hieronder vindt u een korte overzicht van de belangrijkste evenementen in onze bruisende stad Brugge en omstreken. Meer info op: http://foto.brugge.be/events_brugge/dagnadag.html

- BEIAARDCONCERTEN
(elke woensdag, zaterdag en zondag om 11.00u, ook op maandag en woensdag om 21.00u. van 10/06 tot 22/09)
 
- TOURIST RUN
(zaterdag en zondag 's morgens en 's avonds vanop de markt. Lopen in Brugge terwijl u van de stad geniet? Dit kan met Tourist Run Brugge. Wij begeleiden u door de smalle straatjes op een rustig tempo zodat u Brugge in al zijn glorie kan bewonderen. We lopen doorheen Brugge op een rustig moment. 's Morgens vooraleer de stad ontwaakt en al de Bruggelingen en toeristen de stad verkennen of 's avonds alvorens de stad zich klaarmaakt voor het avond -en nachtleven.)
 
- HARPCONCERTEN LUC VANLAERE
(Congrescentrum Oud Sint-Jan, Mariastraat 38, Brugge. Luc Vanlaere speelt zijn bekende composities met de smaak van nostalgie en wereldmuziek. Een GRATIS TOEGANKELIJK concert van slechts 35 minuten dat u een uniek "kippenvel" moment bezorgt om uw bezoek aan Brugge nooit meer te vergeten. Op vr, za en zo om 12u, 15u, 17u en 18u30. Op wo en do om 15u, 17u en 18u30.)
 
- MARKTDAGEN : Woensdagmarkt (8-13u, Markt, Brugge)
Zaterdagmarkt (8-13u, 't Zand & Beursplein, Brugge)
Vismarkt (dinsdag > zaterdag 8-13u, Vismarkt, Brugge)
Folkloremarkt (iedere vrijdag, zaterdag en zondag
+ iedere feestdag van 10-18u)
Zondagsmarkt (8-13u, Veemarkt, Sint-Michiels)